Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Laren

We zorgen al jarenlang, bij zowel zakelijke als particuliere klanten, voor een comfortabel en constant binnenklimaat. We zijn gevestigd in Kampen, maar leveren, monteren én onderhouden ook jouw airco in de omgeving van Laren. Samen bepalen we de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Onze airco’s koelen én verwarmen, hebben een lange levensduur en zijn binnen één dag geïnstalleerd. Zo kun jij snel en optimaal genieten van jouw airconditioning!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Laren

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Waarom een airco in Laren steeds belangrijker wordt

Het wordt steeds belangrijker om aandacht te geven aan een gezond binnenklimaat in je woning. Dan hebben we het niet alleen over de temperatuur, maar ook over de luchtvochtigheid en de ventilatie in de binnenruimtes van je huis. Om al deze factoren in balans te kunnen krijgen, is het installeren van een airco in je woning enorm belangrijk. Hiermee kun je je woning altijd verkoelen en verwarmen tot een aangename temperatuur, maar je kunt zo ook de lucht in je woning zuiveren en ontvochtigen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek en vraag naar het installeren van een airco.

Een aangename temperatuur met een airco in Laren

Om in de zomermaanden de warmte buiten de deur te houden, kun je gebruik maken van je airco in je woning in Laren, maar hoe zorg je ervoor dat je woning warm blijft tijdens de koude winterdagen? Ook dan kun je gebruik maken van de split airco in je woning, die met een warmtepomp is uitgerust. Op die manier heb je dus het hele jaar door een aangename temperatuur in je woning.

Met een airco in Laren het perfecte binnenklimaat

Zoals hierboven al is aangegeven, denken we bij een perfect binnenklimaat niet alleen aan de temperatuur in je woning, maar er zijn ook andere factoren van belang. Het draait bij klimaatbeheersing namelijk om de factoren temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie. Met een airco in je woning in Laren kun je ervoor zorgen dat deze drie factoren in balans zijn. Zo profiteer je dus van een aangename temperatuur in je woning, gefilterde lucht en wordt de juiste hoeveelheid lucht binnen gehouden.

De service van Van den Brink Koeltechniek

Wanneer je de airco in Laren laat installeren door Van den Brink Koeltechniek, profiteer je van een aantal voordelen op het gebied van service. Je bent namelijk verzekerd dat je split airco op de juiste manier wordt geïnstalleerd door de NVKL erkende en vakkundige installateurs. Daarnaast kunnen onze specialisten de levensduur van je airco in Laren verlengen met een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Kijk voor alle voordelen van onze service op onze website.

Airco in Laren laten installeren? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

Wil je een airco laten installeren in jouw woning in Laren? Schakel dan de specialisten van Van den Brink Koeltechniek in door nu contact op te nemen. Dit kan je doen door te bellen naar 038 333 27 35 of door een e-mail te sturen naar info@vandenbrinkkoeltechniek.nl. Profiteer jij binnenkort ook van jouw eigen airco?

Maak een afspraak voor airconditioning in Laren

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Laren, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen