Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Laren

We zorgen al jarenlang, bij zowel zakelijke als particuliere klanten, voor een comfortabel en constant binnenklimaat. We zijn gevestigd in Kampen, maar leveren, monteren én onderhouden ook airco’s in de omgeving van Laren. Samen bepalen we de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Onze airco’s koelen én verwarmen, hebben een lange levensduur en zijn binnen één dag geïnstalleerd. Zo kun jij snel en optimaal genieten van jouw airconditioning!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Laren

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Waarom een airco in Laren steeds belangrijker wordt

Het wordt steeds belangrijker om aandacht te geven aan een gezond binnenklimaat in uw woning. Dan hebben we het niet alleen over de temperatuur, maar ook over de luchtvochtigheid en de ventilatie in de binnenruimtes van uw huis. Om al deze factoren in balans te kunnen krijgen is het installeren van een airco in uw woning in Laren enorm belangrijk. Hiermee kunt u uw woning altijd verkoelen en verwarmen tot een aangename temperatuur, maar u kunt zo ook de lucht in uw woningen zuiveren en ontvochtigen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek en vraag naar het installeren van een airco in Laren. 

Een aangename temperatuur met een airco in Laren

Om in de zomermaanden de warmte buiten de deur te houden, kunt u gebruik maken van uw airco in uw woning in Laren, maar hoe zorgt u ervoor dat uw woning warm blijft tijdens de koude winterdagen? Ook dan kunt u gebruik maken van de split airco in uw woning, die met een warmtepomp is uitgerust. Op die manier heeft u dus het hele jaar door een aangename temperatuur in uw woning. 

Met een airco in Laren het perfecte binnenklimaat

Zoals hierboven al is aangegeven, denken we bij een perfect binnenklimaat niet alleen aan de temperatuur in uw woning, maar er zijn ook andere factoren van belang. Het draait bij klimaatbeheersing namelijk om de factoren temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie. Met een airco in uw woning in Laren kunt u ervoor zorgen dat deze drie factoren in balans zijn. Zo profiteert u dus van een aangename temperatuur in uw woning, gefilterde lucht en wordt de juiste hoeveelheid lucht binnen gehouden. 

De service van Van den Brink Koeltechniek

Wanneer u de airco in Laren laat installeren door Van den Brink Koeltechniek, profiteert u van een aantal voordelen op het gebied van service. U bent namelijk verzekerd dat uw split airco op de juiste manier wordt geïnstalleerd door de NVKL erkende en vakkundige installateurs. Daarnaast kunnen onze specialisten de levensduur van uw airco in Laren verlengen met een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Kijk voor alle voordelen van onze service op onze website. 

Airco in Laren laten installeren? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

Wilt u een airco laten installeren in uw woning in Laren? Schakel dan de specialisten van Van den Brink Koeltechniek in door nu contact op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 038 333 27 35 of door een e-mail te sturen naar info@vandenbrinkkoeltechniek.nl. Profiteert u binnenkort ook van uw eigen airco in Laren?

Maak een afspraak voor airconditioning in Laren

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Laren, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen