Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Lemmer

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een airco in hun woning in Lemmer te plaatsen. Die stijging in populariteit is niet zonder reden. Met de winter voor de deur zijn steeds meer mensen op zoek naar duurzame manieren om hun woning te verwarmen. Een airconditioning in uw woning is de klimaatvriendelijke oplossing om verschillende ruimtes in uw huis te voorzien van koele of warme lucht. Wilt u ook het hele jaar door profiteren van de ideale temperatuur in uw woning? Schakel dan Van den Brink Koeltechniek in om een airco vakkundig te installeren in uw woning in Lemmer

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Verkoelen of verwarmen met een airco in Lemmer

De meeste mensen weten wel hoe ze de warmte buiten de deur moeten houden wanneer we te maken hebben met zomerse temperaturen, maar weten we ook hoe we om moeten gaan met de kou in de wintermaanden en hoe u ervoor kunt zorgen dat het binnen heerlijk warm blijft? Daar gebruiken we dezelfde oplossing voor: een airco in Lemmer. Een airco heeft niet alleen een functie om te verkoelen, maar u kunt uw woning ook verwarmen met een airco. Lees meer over de airco-verwarming op de website van Van den Brink Koeltechniek. 

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Lemmer

Wilt u graag een airco laten installeren in uw woning in Lemmer? Dan wilt u natuurlijk dat de installatie van uw airco-verwarming zo snel mogelijk plaatsvindt. Met de uitstekende service van Van den Brink Koeltechniek profiteert u niet alleen van vakkundige installatie, maar ook ontvangt u regelmatig onderhoud aan uw split airco. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van uw airco in Lemmer. 

De voordelen van een split airco

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen, kunt u uw woning ook verwarmen met de airco. Is dit de oplossing waar u naar op zoek bent? Dan is de split airco, uitgerust met een warmtepompsysteem, precies wat u nodig hebt. Deze airco kunt u in de winter namelijk gebruiken als verwarming en daarnaast zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan dit apparaat. Het kan de lucht ontvochtigen, de lucht zuiveren en de binnenruimtes op temperatuur houden. Vraag onze experts naar de mogelijkheden van een airco in Lemmer. 

Bespaar op energiekosten en ga duurzaam wonen of werken in Lemmer!

Verwarm je woning of bedrijfspand met een airco en ervaar het gemak van het koelen én verwarmen van jouw ruimte met één apparaat. Door gebruik te maken van onze moderne en energiezuinige airco’s, hoef je niet langer afhankelijk te zijn van gas. Hiermee bespaar je niet alleen op energiekosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Maar hoe werkt het verwarmen met een airco? Moderne airco’s hebben vrijwel allemaal een verwarmingsfunctie. Wanneer je de airco in Lemmer laat verwarmen, krijg je meer warmte-energie terug dan dat je er aan elektriciteit instopt. Onze duurzame airco-installaties kunnen hierdoor rendementen halen tot wel 400%! Dit betekent dat je flink kunt besparen op je energierekening en zo geld overhoudt voor andere leuke dingen.

Niet alleen bespaar je op energiekosten, maar met een airco in Lemmer zorg je ook altijd voor een aangenaam klimaat. Onze airco’s zorgen namelijk voor het beste binnenklimaat onder alle omstandigheden. Of het nu een hete zomerdag of een kille winterdag is, onze airco’s kunnen koelen en verwarmen, ontvochtigen en zuiveren de lucht. Zo creëer je altijd de ideale omgeving om te wonen of te werken.

Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning en zorgen voor een perfecte installatie van jouw airco in Lemmer. Om het beste binnenklimaat te blijven garanderen, zorgen we naast optimale installatie ook voor het nodige onderhoud. Door regelmatig onderhoud houd je het energieverbruik op peil en verleng je de levensduur van de airco.

Interesse in een airco in Lemmer?

Wilt u graag een airco laten installeren in uw woning Lemmer? Begrijpelijk! Uw woning verwarmen met airco is niet alleen gunstig voor een comfortabel binnenklimaat, het is ook nog eens aantrekkelijk op financieel niveau. Neem contact op met Van den Brink Koeltechniek voor meer informatie en profiteer binnenkort van uw eigen airco in uw woning in Lemmer. 

Wij hebben al airco’s geplaatst de regio in onder andere Lemmer, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen