Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Leusden

De zomer is voor de meeste Nederlanders het favoriete seizoen. Het is namelijk een periode waarin vakantie, barbecues en mooi weer een grote rol spelen. Met het warme weer trekken we naar het strand, de camping of we genieten op andere manieren van de warmte, tenminste, als de warmte buiten de deur blijft. Als de warmte onze woning binnendringt, zetten we al snel onze airco uit Leusden aan. Een airco zorgt ervoor dat je in de zomer kunt genieten van verkoeling, maar hoe zit dat in de winter? Ook dan kun je met een split airco genieten van de ideale temperatuur. De airco’s van Van den Brink Koeltechniek kunnen je woning namelijk verkoelen en verwarmen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek en vraag naar de airco uit Leusden.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Leusden

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

De ideale temperatuur met een airco uit Leusden

De meeste mensen zijn wel bekend met de manier hoe je de warmte buiten de deur kunt houden. Je kunt dan eenvoudigweg de airco in je woning aanzetten zodat de binnenruimtes in je huis worden verkoeld. Het wordt een ander verhaal als we kijken naar de winterperiode. Hoe zorg je ervoor dat de kou je woning niet binnendringt? Daar heeft Van den Brink Koeltechniek het antwoord op: zet de airco in je woning in Leusden aan. Met een split airco kun je namelijk ook je woning verwarmen. Op die manier kun je het hele jaar door profiteren van de ideale temperatuur in je woning.

Met een airco het perfecte binnenklimaat in Leusden

De ideale temperatuur in je woning is voor de meesten de voornaamste reden om een airco te laten installeren in je woning, maar wist je dat een airco-verwarming niet alleen de temperatuur, maar alle factoren van het binnenklimaat in balans kan brengen? Bij de factoren van het binnenklimaat kun je denken aan temperatuur, ventilatie en luchtvochtigheid. Met een split airco zorg je dus voor de perfecte temperatuur in je huis, de juiste hoeveelheid lucht in de binnenruimtes, maar ook profiteer je van gefilterde lucht in heel je woning. Kortom, je gehele binnenklimaat wordt door een airco uit Leusden perfect geregeld.

Laat Van den Brink Koeltechniek jouw airco in Leusden installeren

Dat een split airco kan zorgen voor het perfecte binnenklimaat, en dus naar behoren werkt, vraagt om een zorgvuldige installatie. Laat Van den Brink Koeltechniek daarom de airco in jouw woning in Leusden installeren. Met de vakkundige installatie van het professionele en ervaren bedrijf, heb jij de meest duurzame oplossing in jouw woning en daarnaast zal jouw airco-installatie regelmatig onderhouden worden door onze erkende monteurs zodat je nog langer plezier kunt hebben van jouw airco. 

Airco in Leusden laten installeren? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

Wil je een airco in Leusden laten installeren zodat je jouw woning kunt verkoelen en verwarmen met airco? Schakel Van den Brink Koeltechniek in voor het plaatsen van een duurzame oplossing in jouw woning. Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Maak een afspraak voor airconditioning in Leusden

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Leusden, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen