Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco Naarden

Een warm huis in de winter en een verkoeld huis in de zomer. Het lijkt voor sommigen een onmogelijke droom om ieder seizoen te kunnen genieten van de ideale temperatuur in de binnenruimtes van uw woning, maar wist u dat de oplossing heel eenvoudig is? Met een airco in uw woning in Naarden kunt u het hele jaar door profiteren van het perfecte binnenklimaat in uw huis. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is de specialist in duurzame klimaattechniek inschakelen. Wilt u dus ook iedere dag genieten van de perfecte temperatuur in uw woning? Wilt u uw huis kunnen koelen en verwarmen? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek en laat een airco in uw woning in Naarden installeren.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Naarden

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Perfecte temperatuur met een airco in Naarden

U kunt met een een airco in uw woning in Naarden het hele jaar door zorgen voor de perfecte temperatuur in al uw binnenruimtes. Maar hoe werkt dat precies? Dat een airco kan verkoelen is algemeen bekend, maar kunt u een woning ook verwarmen met airco? Dat kan met een split airco van Van den Brink Koeltechniek. Een split airco kan gedurende de wintermaanden worden gebruikt om uw woning te verwarmen. Op die manier kunt u óók nog besparen op traditionele stookkosten. 

Een airco in Naarden kan meer dan alleen verkoelen

Een airco in uw woning in Naarden kan tegenwoordig meer dan alleen verkoelen. Dat uw binnenruimtes kunnen worden verwarmd is inmiddels wel duidelijk, maar een airco kan ook zorgen voor het ontvochtigen van de lucht in een ruimte en een split airco kan ook de lucht zuiveren door middel van speciale filters. Wilt u weten wat een airco-verwarming nog meer kan? Neem dan contact op met de specialisten van Van den Brink Koeltechniek.

Uw airco in Naarden geïnstalleerd door specialisten

Wanneer u ervoor kiest om een airco in uw woning in Naarden te laten installeren, dan wilt u natuurlijk wel dat dit op de juiste manier gebeurd. De installateurs van Van den Brink Koeltechniek zijn NVKL erkend en verstaan dus hun vak. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de installatie van uw airco in Naarden op de juiste manier zal plaatsvinden. 

Airco laten installeren in Naarden? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

Wilt u graag een airco laten installeren in uw woning in Naarden? Schakel dan de specialisten in van Van den Brink Koeltechniek. U kunt contact opnemen door te bellen naar  038 333 27 35 of door een e-mail te sturen naar info@vandenbrinkkoeltechniek.nl. Profiteert u binnenkort ook van uw eigen airco in Naarden?

Maak een afspraak voor airconditioning in Naarden

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Baarn, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen