Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Nunspeet

We zorgen al jarenlang, bij zowel zakelijke als particuliere klanten, voor een comfortabel en constant binnenklimaat. We zijn gevestigd in Kampen, maar leveren, monteren én onderhouden ook jouw airco in de omgeving in Nunspeet. Samen bepalen we de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Onze airco’s koelen én verwarmen, hebben een lange levensduur en zijn binnen één dag geïnstalleerd. Zo kun jij snel en optimaal genieten van jouw airconditioning!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Nunspeet

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Airco in Nunspeet voor zomer- en wintermaanden

Een airco in Nunspeet biedt comfort het hele jaar door, zowel in de warme zomermaanden als tijdens de koude wintermaanden. In de zomer zorgt de airco voor een aangenaam koele leef- en werkomgeving, waardoor je zelfs tijdens de heetste dagen heerlijk kunt genieten en ontspannen. Tijdens de wintermaanden verandert de airco in een efficiënte verwarming die snel en gelijkmatig je ruimtes verwarmt. Dit duale systeem bespaart niet alleen ruimte, maar ook energiekosten, doordat je slechts één apparaat nodig hebt voor beide functies. Onze moderne airco’s zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een energiezuinig en duurzaam gebruik, ongeacht het seizoen. Zo geniet je het hele jaar door van een perfect binnenklimaat, zonder concessies te doen aan comfort!

Airco in Nunspeet laten installeren door een vakkundig installateur

Het laten installeren van een airco in Nunspeet door een vakkundig installateur van Van den Brink Koeltechniek garandeert een probleemloze en efficiënte installatie. Onze ervaren monteurs beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om elke airconditioning snel en nauwkeurig te plaatsen, ongeacht de specifieke eisen van jouw woning of bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat de airco optimaal functioneert en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Bovendien bieden onze installateurs waardevol advies over het gebruik en onderhoud van je nieuwe airco, zodat je verzekerd bent van een langdurige werking. Met onze professionele installatie geniet je zonder zorgen van een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door. Fijn toch?

Maak een afspraak voor airconditioning in Nunspeet

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen