Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Olst

Olst, een plaats met een mooie ligging langs de IJssel, is een dorp die bekend staat om zijn rustgevende natuur en zijn historische karakter vanwege de panden uit de 17e en de 18e eeuw, zoals het Olsterhuis of Boerderij ‘De Roze’. Hoe mooi deze panden ook zijn door de sierlijke gevels, monumentale deuren of hoge plafonds, ze hebben allemaal wel een nadeel: in de zomer komt de hitte snel naar binnen en in de winter kan het behoorlijk koud zijn in deze panden. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om te zorgen voor de ideale temperatuur in je woning: het plaatsen van een airco in je woning in Olst. Dit zorgt ervoor dat je in de zomer kunt genieten van koele ruimtes en in de winter heb je zo je huis snel opgewarmd. Wil jij ook het hele jaar door profiteren van een aangename temperatuur in je woning? Schakel dan Van den Brink Koeltechniek in en plaats een airco in je woning in Olst

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Olst

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Koelen en verwarmen met een airco in Olst

Het hele jaar door een aangename temperatuur in je woning, wie wil dat nou niet? Met het plaatsen van een airco in je woning heb je het hele jaar door de ideale temperatuur in de binnenruimtes van je huis. In de zomer kan de split airco zorgen voor verkoeling in alle binnenruimtes. Daarnaast zorgt de airco-verwarming in de wintermaanden voor warmte in het gehele pand. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek en vraag voor meer informatie over het koelen en verwarmen van je woning met een airco in Olst. 

Het ideale binnenklimaat met een airco in Olst

Naast een aangename temperatuur kan een airco in je woning zorgen voor nog meer voordelen op het gebied van het binnenklimaat. Met een split airco kun je er namelijk voor zorgen dat het binnenklimaat perfect in balans wordt gehouden. Zo wordt er bijvoorbeeld naast de temperatuur ook gezorgd voor goede ventilatie en de juiste luchtvochtigheid. Op die manier profiteer je met een airco in Olst van het ideale binnenklimaat. 

Airco laten installeren in je woning in Olst? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

Wil jij graag het hele jaar door profiteren van de ideale temperatuur in alle binnenruimtes van je huis? Zorg er dan voor dat je een airco in je woning in Olst laat installeren door Van den Brink Koeltechniek. Neem contact met ons op door te bellen naar 038 333 27 35. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. 

Maak een afspraak voor airconditioning in Olst

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Olst, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen