Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Ommen

We zorgen al jarenlang, bij zowel zakelijke als particuliere klanten, voor een comfortabel en constant binnenklimaat. We zijn gevestigd in Kampen, maar leveren, monteren én onderhouden ook jouw airco in de omgeving in Ommen. Samen bepalen we de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Onze airco’s koelen én verwarmen, hebben een lange levensduur en zijn binnen één dag geïnstalleerd. Zo kun jij snel en optimaal genieten van jouw airconditioning!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Comfort in elk seizoen met een airco in Ommen

De zomerse hitte kan soms een uitdaging zijn in Nederland. Gelukkig biedt een airco in Ommen de perfecte oplossing om het comfort in huis te behouden, ongeacht de buitentemperatuur. Een moderne airco in Ommen is niet alleen efficiënt in koeling, maar ook stil en energiezuinig. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van een koel huis, terwijl je energierekening laag blijft! Met de nieuwste technologieën zijn onze systemen ook eenvoudig te bedienen, vaak zelfs via jouw smartphone. Hierdoor kun je altijd en overal het binnenklimaat in huis regelen, zodat je bij thuiskomst altijd een aangename temperatuur hebt.

Airco in Ommen: een veelzijdige oplossing

Naast het bieden van koelte in de zomer, kunnen veel airconditioners ook verwarmen tijdens de koudere maanden. Dit maakt het een complete oplossing voor het hele jaar door. In Nederland, waar de winters soms behoorlijk koud kunnen zijn, is dit een groot voordeel. Een airco in Ommen met een verwarmingsfunctie zorgt ervoor dat je woning altijd comfortabel warm is, zonder dat je afhankelijk bent van traditionele verwarming zoals een radiator. Bovendien dragen moderne airco-systemen bij aan een gezonder binnenklimaat door de lucht te filteren en te ontvochtigen, wat vooral nuttig is in vochtige of stoffige omgevingen.

Snelle installatie van jouw airco in Ommen

De installatie van jouw airco in Ommen wordt door ons binnen een dag gedaan, zodat je snel kunt genieten van een verbeterd binnenklimaat. Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat de airco op de meest geschikte plek wordt geïnstalleerd voor optimale prestaties en minimaal geluid. Na de installatie geven we uitgebreide instructies over het gebruik en onderhoud, zodat je het meeste uit je nieuwe systeem kunt halen. Of je nu in een historisch pand woont of in een modern huis, wij hebben jouw airco oplossing die naadloos in elk interieur past. Zo blijft je woning niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol. Het is een investering in comfort en levenskwaliteit waar je gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben!

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Maak een afspraak voor airconditioning in Ommen

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Ommen, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen