Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Soest

We zorgen al jarenlang, bij zowel zakelijke als particuliere klanten, voor een comfortabel en constant binnenklimaat. We zijn gevestigd in Kampen, maar leveren, monteren én onderhouden ook jouw airco in de omgeving van Soest. Samen bepalen we de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Onze airco’s koelen én verwarmen, hebben een lange levensduur en zijn binnen één dag geïnstalleerd. Zo kun jij snel en optimaal genieten van jouw airconditioning!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Vooruitstrevende Airco in Soest

Maak een sprong naar de toekomst met onze vooruitstrevende airconditioningsystemen. Onze geavanceerde airco’s doen veel meer dan alleen maar koelen; ze creëren een totaalcomfort-ervaring. Denk hierbij aan een airco die zich automatisch aanpast aan je dagelijkse routine, zodat je altijd thuiskomt in een perfect gekoeld of verwarmd huis. Met slimme sensoren leren onze airco in Soest jouw voorkeuren kennen en optimaliseren ze de energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk. Of je nu geniet van een gezellige avond thuis of een productieve werkdag op kantoor. Onze airco’s in Soest zorgen ervoor dat je altijd in het beste binnenklimaat woont. Voeg daar nog de stijlvolle ontwerpen en stille werking aan toe, en je hebt een aircosysteem dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch in elke ruimte past.

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Soest

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Maak een afspraak voor airconditioning in Soest

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Soest, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen