Whatsapp icon

Airco in Veenendaal

Het gooien van sneeuwballen, schaatsen op het ijs of genieten van een kop warme chocolademelk. De winter is een seizoen waar we enorm van kunnen genieten. Deze periode kent jammer genoeg ook zijn keerzijden, bijvoorbeeld wanneer uw huis in de winter niet warm te krijgen is. Gelukkig is daar eindelijk een oplossing voor: het plaatsen van een airco verwarming in uw woning in Veenendaal. Op die manier kunt u het hele jaar door genieten van de perfecte temperatuur in alle binnenruimtes in uw woning. Wilt u uw woning ook verwarmen op deze duurzame manier? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek en laat een airco plaatsen in uw woning in Veenendaal

De perfecte temperatuur door een airco in Veenendaal

Een airconditioning wordt vaak geassocieerd met het verkoelen van uw woning in de zomer. Dat is ook niet vreemd, want een airco kan zelfs op de warmste dagen uw woning in Veenendaal verkoelen tot een aangename temperatuur. Wist u ook dat u uw woning kunt verwarmen met de airco? Wanneer u de winterse kou maar niet buiten de deur kunt houden, dan kan de airco-verwarming u te hulp schieten. Met behulp van een airco in uw woning in Veenendaal zorgt u er dus voor dat u niet alleen in de zomer, maar dat u het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. 

Klimaatbeheersing in huis

Dat een airco uw woning tot een aangename temperatuur kan brengen is nu wel duidelijk, maar bent u ook op de hoogte van de luchtvochtigheid of de ventilatie in uw woning? Een airco in Veenendaal kan u ook helpen bij deze factoren van klimaatbeheersing. Zo geniet u niet alleen van de ideale temperatuur, maar zo profiteert u ook van gefilterde lucht en een perfecte luchtvochtigheid in de binnenruimtes van uw woning. 

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Laat uw airco installeren door een specialist in Veenendaal

Een airco installeren in uw woning in Veenendaal laat u natuurlijk over aan een specialist. Schakel daarom Van den Brink Koeltechniek in voor de installatie van uw airco-verwarming. Onze vakkundige installateurs komen dan niet alleen langs om uw split airco te installeren, maar ze voeren regelmatig ook onderhoud uit aan uw airco in Veenendaal. 

Airco in Veenendaal laten installeren? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u een airco laten installeren in uw woning in Veenendaal? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek. Wij helpen u met het creëren van een gezond binnenklimaat in uw woning!

Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Veenendaal,  Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen