Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Wijhe

Het dorp Wijhe, gelegen in de provincie Overijssel, is een prachtige plaats om in te wonen. Het dorp staat bekend om zijn rijke historie, diverse monumenten en woonhuizen uit de 18e en 19e eeuw. Toch kennen de oude woningen ook een nadeel. In de zomer is het moeilijk om de hitte buiten de deur te houden. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om je woning op de juiste temperatuur te krijgen: een airco laten plaatsen in je woning in Wijhe. Dit zorgt niet alleen voor verkoeling tijdens de zomermaanden, maar voor een aangename temperatuur het hele jaar door. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek of lees hieronder meer informatie over het laten plaatsen van een airco in je woning in Wijhe

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Wijhe

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Koelen en verwarmen met een airco in Wijhe

Wanneer je gebruik maakt van een airco, kun je je woning op een aangename temperatuur krijgen. In de zomermaanden kun je de split airco aanzetten om ervoor te zorgen dat je verkoeling kunt vinden in de binnenruimtes van je huis en in de wintermaanden kun je het apparaat gebruiken als airco-verwarming. Op die manier kun je het hele jaar door profiteren van een aangename temperatuur in je woning. Wil jij ook je woning koelen en verwarmen met behulp van een airco? Schakel dan de hulp in van Van den Brink Koeltechniek en vraag naar een airco. 

Het perfecte binnenklimaat met een airco in Wijhe

Een gezond binnenklimaat gaat verder dan alleen zorgen voor een aangename temperatuur in je woning. Wanneer je een airco laat installeren in je woning in Wijhe zorg je er niet alleen voor dat je ‘s zomers verkoeling kunt vinden en dat je er in de winter warmpjes bijzit, maar alle zaken op het gebied van het binnenklimaat worden in balans gebracht. Hierbij kun je denken aan de luchtvochtigheid en de ventilatie in je woning. Kijk op onze website naar alles rondom de klimaatbeheersing in je woning door een airco. 

Een airco in Wijhe laten installeren? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

Zou je graag een airco in je woning in Wijhe willen laten installeren? Schakel dan de professionele hulp van Van den Brink Koeltechniek in! Contact opnemen kan door te bellen naar 038 333 27 35 of door het contactformulier op onze website in te vullen. 

Maak een afspraak voor airconditioning in Wijhe

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen