Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Daarom kiezen voor Van Den Brink!

1. Expertise & ervaring Wij zijn al meer dan 20 jaar actief als koeltechnisch specialist. Met onze totaaloplossingen in koel- en klimaattechniek staan we klaar voor zakelijke en particuliere klanten. Met een groot aantal kwaliteitskeurmerken staan wij garant voor professionaliteit en kwaliteit.

Airco installeren

2. Innovatie & Duurzame oplossingen  Wij denken mee en kijken naar wensen en mogelijkheden. We leveren elke keer duurzame maatwerkoplossingen en passen innovatieve methodes toe. Toepassingen die energiezuiniger in gebruik zijn en beter voor het milieu.

Airco onderhoud

3. Altijd bereikbaar & Snelle service Storing in de installatie? Natuurlijk laten we je niet in de kou staan! Bel ons servicenummer en wij gaan direct aan de slag. Met onze 24-uursservice staat een ervaren monteur 7 dagen per week klaar. Ook als je (nog) geen klant bent van ons.

Storing melden

Airconditioning in huis eenvoudig voor iedereen

Vrijblijvende advies

Kunnen we je helpen met je project?

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews
Van den Brink Koeltechniek B.V.
4.8
Gebaseerd op 415 beoordelingen
powered by Google
Johan FleerJohan Fleer
20:06 23 May 24
Arno CouwenberghArno Couwenbergh
19:22 23 May 24
Nette en duidelijke offerte na voor inspectie.Snelle en vakkundige installatie van airco. Keurige afwerking en vriendelijke monteurs. Goede uitleg over de werking.kabel op het dak ook netjes onder de zonnepanelen door gelegd. Een tevreden klant
Bert KraaijBert Kraaij
11:22 23 May 24
Het plaatsen van onze airco verliep prima en snel nadat de opdracht verstrekt was.Ook het verwarmen van de woonkamer de afgelopen maanden voldeed prima.Nu de zomer genieten van de koeling.Al met al zijn wij prima tevreden over de plaatsing en werking van de airco.
Kees SnoekKees Snoek
08:39 23 May 24
Uitstekend werk verricht door van den Brink. Van het eerste gesprek tot de oplevering geheel goed verzorgd. En snel! Bij de installatie overlegde de monteur veel, kwam met voorstellen en besprak heel duidelijk wat er ging gebeuren.
Alice DoornwaardAlice Doornwaard
16:02 22 May 24
Ik heb een airco laten plaatsen. Wat een vakmensen. Ze nemen echt de tijd en ze werken zeer naukeurig!!! Super zijn jullie!!! Ik raad iedereen jullie aan!!!
Marjan HendriksenMarjan Hendriksen
16:01 20 May 24
De adviseur heeft goed uitleg gegeven, vervolgens hebben de monteurs prima werk verricht, in goed overleg. Prima installatie👍helemaal tevreden
Jeroen KarssenJeroen Karssen
13:00 16 May 24
Ervaren monteurs en een verkoper die weet waar hij over praat! Goed advies en snelle nette montage.
Dennis BallastDennis Ballast
15:51 14 May 24
Slechte ervaring met dit bedrijf. communicatie is beroerd, spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan!
Vincent KrebsVincent Krebs
15:16 08 May 24
Michel ZegwaardMichel Zegwaard
13:42 08 May 24
Frans DanseFrans Danse
11:50 03 May 24
Van den Brink kan ik u van harte aanbevelen. Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken, stuurt vakkundige monteurs die de airconditioning binnen de afgesproken tijd plaatsen.
Jolanda SnelJolanda Snel
14:57 01 May 24
Fijne installateur die aan al onze wensen heeft voldaan. Mannen hebben keurig gewerkt en de problemen waar ze tegen aanliepen keurig opgelost. Het was zelfs gezellig om ze over de vloer te hebben. We zijn heel blij met onze airco's en voldoen aan al onze verwachtingen. Zeker een aanrader en een goede prijs/ kwaliteit.
kp boeremakp boerema
14:30 01 May 24
Goed advies, relatief snel geleverd, prima geinstalleerd. Sindsdien geen problemen mee gehad en werkt airco prima.
Leroy VandijkLeroy Vandijk
12:47 30 Apr 24
Aalt MulderAalt Mulder
07:52 28 Apr 24
Van den Brink heeft keurig werk afgeleverd volgens de afspraaken daar zijn we erg blij mee .Ook de monteur was een nette persoon die na de montage allesheeft uitgelegd hoe het werkt.Daarom hopen we veel plezier te hebben van de Arco
js_loader

Werken bij Van den Brink

Service & Onderhoud

Bij Van den Brink Koeltechniek streven we naar perfectie in alles wat we doen, en dat begint bij ons team van gepassioneerde professionals. Als jij op zoek bent naar een inspirerende en dynamische werkomgeving waar jouw talent en inzet worden gewaardeerd, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dus ben jij een coole gast die van techniek en sleutelen houdt? En weet je van aanpakken? Solliciteer dan bij ons!

• Doorgroeimogelijkheden
• Veel kennis in huis
• Secundaire voorwaarden w.o. sporten van de zaak
• Een goed salaris

Solliciteer direct!

Wist je dat je ook duurzaam kan verwarmen?

Meer informatie

Een airco zonder investering? Dat kan!

Groen Lenen

Over Van Den Brink

Koeltechniek is onze passie. Service en kwaliteit onze drijfveer. Onze specialisten zijn mensen met liefde voor het vak. Elke opdracht; groot of klein en voor particulieren of zakelijke klanten, voeren we met zorg en plezier uit. We hebben een warm hart voor koeltechniek, mensen en milieu. Wij hebben al airco’s/warmtepompen geplaatst in onder andere Kampen, Meppel, Genemuiden, Hattem, Heerde, Wezep, Sneek, Vaassen, Dronten, Epe, Almere, Apeldoorn en Zwolle. 

Over ons

Klimaatvriendelijk met van den Brink

Het hoofd koel houden? Bij van den Brink Koeltechniek bieden wij je duurzame maatwerkoplossingen. Onze airco’s zijn energiezuinig, koelen én verwarmen en zijn muisstil!

Gecertificeerd expert

Onze producten en diensten voldoen aan de geldende normen en kwaliteitseisen. Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificeringen volgens de laatste wettelijke bepalingen.

24/7 service

Ons vak is prachtig. We helpen mensen en bedrijven met passende totaaloplossingen. Wij staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar klaar voor onze klanten. Onze werkwijze is helder en we zetten altijd in op het bouwen duurzame relaties.

Kwaliteitszorg

Onze producten en diensten voldoen aan de geldende normen en kwaliteitseisen. Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificeringen volgens de laatste wettelijke bepalingen.

Onze Projecten

Biohorma, Elburg

Restwarmte gebruiken om de expeditiehal te verwarmen? Topidee!

Lees meer

Dolfinarium Harderwijk

Een prachtige opdracht voor het Dolfinarium Harderwijk!

Lees meer

Airco in het Luzac College

Het hele jaar door een goed klimaat in school? Het kan!

Lees meer

Airco-installaties in nieuwbouw garage Vika bedrijfswagens

Tijdens de nieuwbouw van de garage van Vika Bedrijfswagens in Wezep heeft men gekozen voor airco-installaties voor Van den Brink Koeltechniek BV.

Lees meer

Koeling Bruinvissenbaai Dolfinarium Harderwijk met Smart Climate Unit

De juiste watertemperatuur is erg belangrijk voor het welzijn van de bruinvissen in onze Bruinvissenbaai.

Lees meer

Uitgekookt!

Duurzaamheid en energiezuinig waren kernwaarden voor de opdracht bij Uitgekookt!

Lees meer

VAN DEN BRINK KOELTECHNIEK BIJ SBS6"Bouwen aan de Toekomst" is een informatief programma op SBS6, dat innovaties en ontwikkelingen in diverse sectoren bespreekt, zoals technologie, duurzaamheid en financiën, met als doel een betere toekomst te bevorderen. Het inspireert kijkers om gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor een duurzame toekomst.

In de aflevering 'Technologie' was Van den Brink Koeltechniek te gast, waarin de nadruk wordt gelegd op de impact van koeltechnologie in diverse industrieën. Koeling is namelijk cruciaal voor diverse sectoren, waarbij maatwerk vaak vereist is. Koeltechnische installatie- en servicebedrijven zoals Van den Brink Koeltechniek spelen hierbij een essentiële rol.

De combinatie airco (lees warmtepomp) en zonnepanelen is wel heel gunstig omdat iedere moderne airco ook gebruikt worden voor verwarming. Het rendement van deze manier van verwarmen is ruim het dubbele van conventioneel verwarmen met aardgas.