Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Terug

05/03/2024

Mitsubishi airco’s voor ultiem comfort

In de dynamische wereld van vandaag de dag, waar het klimaat onvoorspelbare extremen laat zien, speelt de behoefte aan een duurzaam en betrouwbaar klimaat binnenshuis een belangrijke rol. Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning, hét merk met wereldwijde erkenning voor zijn vooruitstrevende technologieën en betrouwbare producten, biedt airco’s die specifiek zijn ontworpen om aan deze vraag te voldoen. In het onderstaande artikel kom jij alle ins en outs te weten over de Mitsubishi airco’s, een vaak bekroond A-merk!

VDB_Particuliere_Airco_Huis2-1253

Revolutionair van A tot Z

Het van origine Japanse airconditioningmerk bevindt zich al meer dan acht decennia aan de top in het ontwikkelen van hoogwaardige klimaatbeheersingssystemen. De airco- en warmtepompoplossingen van Mitsubishi Heavy Industries staan daardoor bekend om het naadloos combineren van comfort, milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid. De apparatuur is namelijk met haar functies als koelen, verwarmen en zuiveren zo ontwikkeld dat in elk seizoen wordt gezorgd voor een ideaal binnenklimaat. Dus of je nu een compacte slaapkamer wilt koelen of een commerciële ruimte wilt verwarmen, als gecertificeerd installateur van de Mitsubishi Heavy Industries’ systemen levert Van den Brink Koeltechniek maatwerkoplossingen van A tot Z aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Weten hoe?

Kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel

Een Mitsubishi airconditioner functioneert als een efficiënte lucht/lucht-warmtepomp, ideaal voor zowel koelen als verwarmen, en zorgt daarbij voor aan aanzienlijke energiebesparingen. Maar de airco’s zijn niet alleen energiezuinig, met veel modellen die het A+++ keurmerk mogen dragen, maar ook nog eens erg milieuvriendelijk. Zo voldoen de Mitsubishi Heavy Industries airconditioners aan alle regels volgens de CE-normering, heeft zij de kwaliteit gewaarborgd onder het ISO 9001 certificaat en voldoet het volledige productieproces aan de milieuwaarborging onder ISO 14001.

De systemen, die overigens geen gas gebruiken, zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een combinatie tussen comfort en duurzaamheid. Mitsubishi Heavy Industries is actief betrokken bij het verlagen van de ecologische voetafdruk door onder andere de ontwikkeling van energiezuinige producten en het gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen. Verder draagt MHI bij aan diverse wereldwijde initiatieven op het gebied van onderwijs.

Wat zijn de voordelen van een Mitsubishi airco

Een van de unieke eigenschappen van de airconditioningsystemen is het perfect reguleren van het binnenklimaat, ongeacht de weersomstandigheden buiten. De invertertechnologie van MHI zorgt voor een hoge efficiëntie door warmte uit de buitenlucht te halen en deze binnen te verspreiden. De single split en multi split systemen maken het daarbij mogelijk om één of meerdere ruimtes tegelijkertijd te koelen of te verwarmen, met per unit regelbare temperatuurinstellingen.

Daarnaast zijn deze airconditioners ontworpen met een extreem stille werking, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in slaapkamers en studiekamers waar jij je rust wilt vinden. De airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries die wij aanbieden zijn standaard voorzien van geavanceerde filtratietechnologie voor een gezond binnenklimaat. Hiermee worden ongewenste geuren, pollen en stofdeeltjes effectief uit de lucht gehaald. Bovendien is er de mogelijkheid om het systeem te upgraden met desinfectiesystemen, waardoor het ook kan helpen om virussen op afstand te houden. Bovendien biedt MHI een breed assortiment aan met opties, waardoor jij de perfecte airco kan kiezen die aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren voldoet. Vind je het lastig om een keuze te maken? Maak je geen zorgen! Wij brengen advies aan huis zodat jij ontzorgt wordt bij de keuze naar de juiste airconditioner!

Handige gadgets

Met stembediening via Google Assistant en Amazon Alexa biedt het merk ook nog handige gadgets aan om jouw dagelijks leven wat makkelijker te maken. De airco’s zijn compatibel met de optionele smart home-systemen via de AC Cloud Control-app, waardoor integratie met apparaten en diensten zoals Gmail en smartwatches eenvoudig in te stellen is. Daarnaast maakt de app bediening op afstand mogelijk, zodat je de temperatuur kan regelen, de airco in- en uit kan schakelen, en de werking kan aanpassen, allemaal via jouw eigen smartphone!

De coole voordelen van een Mitsubishi airco

 1. 1

  Zowel koeling in de zomer als warmte in de winter.

 2. 2

  Optimaliseer luchtvochtigheid en reduceer allergenen.

 3. 3

  Bespaar op energiekosten met invertertechnologie.

 4. 4

  Single en multi split systemen voor enkele of meerdere ruimtes.

 5. 5

  Eenvoudige bediening via gebruiksvriendelijke afstandbediening of eigen smartphone.

 6. 6

  Past elegant in elk interieur met het Europese design en muisstille werking.

 7. 7

  Lange levensduur met minimale impact op het milieu door duurzame koelmiddelen.

Mitsubishi Airconditioning vertegenwoordigt zogezegd het toppunt van klimaatbeheersingstechnologie, met een focus op duurzaamheid, efficiëntie en comfort. De geavanceerde features, zoals de invertertechnologie bewijzen waarom de airconditioners van Mitsubishi tot de absolute top behoren op gebied van een gezondere, comfortabelere en duurzamere leefomgeving. Of het nu gaat om een huis of een commerciële ruimte, Mitsubishi biedt daarbij een breed scala aan airco’s die zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. Door te kiezen voor Mitsubishi, kiest men niet alleen voor een verbeterd binnenklimaat, maar ook voor een groenere toekomst!

Gratis adviesgesprek aan huis

Langzaam aan het opwarmen door alle kwaliteiten van de Mitsubishi airconditioners? Laat je adviseren door een van onze specialisten!

Contact opnemen