Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Terug

30/04/2024

Van den Brink Koeltechniek: samen naar een perfect eindresultaat

Bij Van den Brink Koeltechniek gaan we voor het perfecte eindresultaat, samen met jou! Het creëren van het ideale binnenklimaat is onze specialiteit, en we stoppen pas als jij tevreden bent. Daarbij regelen wij alles: van nieuwbouw tot reparatie, inclusief 24-uurs service. We zijn experts in het bouwen van koel- en vriescellen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En als het gaat om industriële koelmachines, zorgen wij ervoor dat jouw producten altijd op de juiste temperatuur blijven. We kunnen blijven vertellen over hoe cool we werken, maar ons werk laten zien is natuurlijk veel duidelijker! Ontdek het in onderstaande blog!

25 jaar koel- en klimaattechniek

Bij Van den Brink Koeltechniek vieren we meer dan een kwarteeuw aan expertise in koel- en klimaattechniek. Al 25 jaar lang delen we onze passie met zowel huishoudens als bedrijven, en hebben we ons gespecialiseerd in het op maat maken van klimaat technische oplossingen die even slim als duurzaam zijn. Of het nu gaat om het ontwerpen, installeren, onderhouden of repareren van koelsystemen, wij zetten altijd een stapje extra. Elk project behandelen we alsof het ons eigen huis of bedrijf betreft, van de eerste potloodstreep tot de laatste schroef. Hierbij vieren we niet alleen 25 jaar van succes, maar ook onze blijvende toewijding aan jouw comfort en tevredenheid. Hier bij Van den Brink houden we het hoofd koel, zodat jij dat ook kunt!

  • Maatwerkoplossingen voor zowel de zakelijke– als particuliere klant
  • Zorgeloze installatie door onze deskundige professionals
  • Erkend installatiebedrijf met groot aantal kwaliteitskeurmerken
  • Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar
  • Wij zorgen dat jouw installatie als een zonnetje functioneert
vdBrinkKoeltechniek over ons
Wachttijd loopt op! Van den Brink Koeltechniek

Split en multi split-ialist

Het installeren van split en multi split aircosystemen is een specialistische klus dat maatwerk verijst. Deze systemen zijn ideaal voor het onafhankelijk reguleren van de temperatuur in meerdere ruimtes van jouw woning of kantoor, met slechts één buitenunit. Omdat wij ook daadwerkelijk langs komen voor een gesprek kunnen wij exact jouw wensen, behoeften en situatie opnemen in een op maat gemaakt advies. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe airco installatie naadloos aansluit op jouw woning of pand en garanderen we een snelle en professionele installatie door onze ervaren monteurs.

Een single split airco heb je daarbij al in huis vanaf € 1.995 en is vaak binnen 1 werkdag door ons geïnstalleerd. Maatwerk oplossing nodig in de vorm van een multi split airconditioning systeem? Onze specialisten helpen je graag met een advies en prijs op maat!

Kwaliteitskeurmerken

Wij helpen klanten met passende oplossingen. Altijd professioneel en vriendelijk. We zijn in het bezit van verschillende kwaliteitskeurmerken. Zo zijn wij NVKL-erkend installateur en F-gassen gecertificeerd. En daarnaast houden we ons aan de NVKL- gedragscode, dat staat voor eerlijk, maatschappelijk verantwoord gedrag.

VCA gecertificeerd
Bureau Veritas
NVKL erkend installateur
Kenteq
ISO 9001 Gecertificeerd
Erkend leerbedrijf

Maatwerkoplossingen voor zowel de zakelijke- als particuliere klant

Wij zetten ons in om zowel zakelijke klanten als particulieren te voorzien van de allerbeste op maat gemaakte koel- en klimaatoplossingen. Ons team van deskundige monteurs staat klaar met persoonlijk advies, een snelle en efficiënte installatie, en betrouwbaar onderhoud. Onze aanpak is altijd klantgericht en daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg, ook als het gaat om complexe installaties. Wij kunnen je onder anderen helpen bij:


Bij Van den Brink Koeltechniek bent u aan het juiste adres voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke touch. Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco- of klimaatinstallatie voor jouw specifieke situatie te vinden.

Ben je op zoek naar een airco installatie?

Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden.

Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Direct een offerte aanvragen

Meerwaarde voor jong en oud

Al geruime tijd zetten wij ons in voor zowel lokale als landelijke initiatieven. Naast sportsponsoring, zoals het ondersteunen van voetbalclubs, ijsclubs en andere sportverenigingen, leggen we onze focus ook op het steunen van verschillende maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor gezondheid en lokale gemeenschapsprojecten. We zijn trots op onze bijdrage aan deze verschillende verenigingen en stichtingen en hopen hierdoor meerwaarde te kunnen bieden aan de samenleving, zowel voor jong als oud.

Ontdek meer

Een baan in de koelste branche

Bij Van den Brink Koeltechniek streven we naar perfectie in alles wat we doen, en dat begint bij ons team van gepassioneerde professionals. Als jij op zoek bent naar een inspirerende en dynamische werkomgeving waar jouw talent en inzet worden gewaardeerd, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leveren namelijk niet alleen koeling, wij bieden ook een warme werkomgeving waar jij je thuis voelt.

• Doorgroeimogelijkheden
• Veel kennis in huis
• Secundaire voorwaarden w.o. sporten van de zaak
• Een goed salaris

Wij ontzorgen van A tot Z

Het aanschaffen en installeren van een airconditioningsysteem vergt de nodige aandacht en expertise. Gelukkig staan de specialisten bij Van den Brink Koeltechniek klaar om je hierbij te begeleiden. Kiezen voor de juiste airco is een fluitje van een cent met onze deskundige hulp. Wanneer je overweegt om een multi split airco aan te schaffen, is het belangrijk om een erkende en betrouwbare installateur te vinden. Bij Van den Brink Koeltechniek, een bedrijf met NVKL-erkenning en F-gassen certificering, ben je verzekerd van een hoogwaardige en duurzame installatie. Onze airconditioningsystemen staan bekend om hun lange levensduur, energiezuinigheid en fluisterstille werking, wat van groot belang is voor zowel thuis als op de werkplek.

Voordat we tot installatie overgaan, plannen onze experts graag een afspraak met jou in om jouw specifieke behoeften te bespreken en de optimale integratie voor jouw ruimtes te adviseren. Dit persoonlijke overleg zorgt ervoor dat het systeem perfect aansluit bij jouw wensen en de kenmerken van jouw woning of gebouw. De installatie zelf wordt uitgevoerd door onze ervaren monteurs, die niet alleen technisch onderlegd zijn maar ook een diepe passie hebben voor hun vak. Ze zorgen voor een snelle en professionele installatie, waarbij een split-airco vaak al binnen één dag operationeel is. Op deze manier minimaliseren we eventuele overlast en kun je snel genieten van de voordelen van je nieuwe airconditioningssysteem.

Onze projecten

We zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. We kunnen heel veel vertellen over hoe we werken, maar enkele projecten laten zien is natuurlijk veel duidelijker! Bekijk ons portfolio waarin elk project een verhaal vertelt over onze passie en vakmanschap voor koeltechniek. Of het nu voor thuisgebruik, groot professioneel of industrieel gebruik is, wij voeren elk project met zorg uit.Gratis adviesgesprek aan huis

Benieuwd naar de mogelijkheden van een (split) airco? Onze specialisten helpen je graag verder met een advies op maat.

Contact opnemen